Hur man aktiverar eller inaktiverar spårning

Aktivera och konfigurera spår endast under ledning av en expert från kundtjänsten.

För att aktivera programspårning eller prestandaspårning:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Supportknapp i den nedre delen av fönstret.

Detta öppnar fönstret Kundtjänst.

3. Klicka på länken Supportverktyg så att fönstret Supportverktyg öppnas.
  4. Använd omkopplaren för att aktivera eller inaktivera programspårning och prestandaspårning enligt instruktionerna från en kundtjänstexpert.
  5. För att spara ändringarna klickar du på knappen Spara.

Om du vill radera alla systemdata, rapporter och spårningshändelser klickar du på Ta bort alla servicedata och rapporter.